BEREDSKAPSGODIS HYLLA 103

ww

Från Gunilla S59*** outsinliga arkiv

När NASA började skicka upp astronauter i rymden upptäckte de snabbt att kulspetspennor inte fungerade i noll gravitation. För att lösa problemet spenderade NASA-forskare ett decennium och 12 miljarder dollar. De lyckades utveckla en penna som skriver i noll gravitation, upp och ner och på nästan alla ytor, inklusive glas och vid temperaturer från under fryspunkten till 300 grader Celsius.

Ryssarna använde en blyertspenna.

En man går till doktorn för att han hostar så mycket. Doktorn skriver av misstag ut laxerande medel istället för hostmedicin. Tre dagar efter mötts de på gatan, doktorn frågar artigt:
– Hostar ni fortfarande?
– Oh nej! Jag vågar inte längre

Klassen skulle ha sin första lektion i biologi och fröken gav alla barnen i uppgift att fråga sina föräldrar hur de hade kommit till. På kvällen frågade Anton sin mamma hur han hade blivit till och mamman svarade att storken hade kommit med honom precis som den hade kommit med henne, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, mormorsmor och mormorsfar.
Anton memorerade detta innan han gick och lade sig, och dagen därpå var hann ivrig att berätta detta och fick berätta först:

“Jag har kommit med storken precis som min mamma, pappa, mormor, morfar, farmor, farfar, mormorsmor och mormorsfar, så i min släkt har vi inte k*nullat på över 200 år

JOKES ATT LÄSA

Nordiska skämt

Tonåringen

Bonden fåret och konsulten

Ole från Minnesota

 

VIDEOJOKES

4 bra reklamsnuttar

Fräckisen Beethoven nr 5

 

REDAN PÅ TREDJE FLASKAN

4flaskor

en Installation från  Oleman

***S59 = student på HALIM  Högre Allmänna Läroverket i Motala 1959  en förstklassig skola med utmärkta lärare som ställde höga krav.

 

1 tanke på “BEREDSKAPSGODIS HYLLA 103

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s