Några småvitsar 10 feb

TOASKYLT

toa

Från Olemand

Blondinen på flyget II

En blondin gick på planet till New York och satte sig på rad 2 – i första klass.

När planet kommit upp i luften konstaterade flygvärdinnan att det var en passagerare för mycket i första klass. Hon gick därför fram till blondinen och frågade vänligt om hon fick titta på boardingpasset.

Jo då. Där stod det tydligt att platsen var 39 C. Flygvärdinnan förklarade att blondinen satt på fel plats och bad henne gå och sätta sig på 39 C.

Blondinen svarade: ”Har jag satt mig här så kommer jag sitta här hela resan.”

Flygvärdinnan visste inte riktigt hur hon skulle tackla detta och bad därför pursern att förmå blondinen att flytta. Han gick fram med hela sin charm och berättade att 39 C var nästan en lika bra plats och det var ju den platsen hon hade köpt.

Blondinen svarade igen: ”Har jag satt mig här så kommer jag sitta här hela resan.”

Nu var det dags att koppla in kaptenen på fallet. Flygvärdinnan gick fram till kaptenen och förklarade hela historien och att ingen lyckats få blondinen att flytta sig. Kaptenen sneglade ut i kabinen och frågade: ”Är det hon där på andra raden?” Jo det var det!

Kaptenen lämnade sin plats, gick ut i kabinen och fram till blondinen. Han böjde sig ner och viskade något i hennes öra. Genats reste hon sig, tog sina saker med sig och gick i väg till plats 39 C. Sedan gick kaptenen och satte sig vid spakarna igen.

Flygvärdinnan kunde inte bära sin nyfikenhet utan gick efter honom och när han satt sig tillrätta frågade hon: ”Vad sa du till henne?”

Kaptenen: ”Jo jag sa att den raden inte går till New York, utan hon får sätta sig på den raden som går dit – nämligen rad 39!”

Från Hej Henrik

SIBBARPSREVYN

CRAZY FOODART

g2 g1

Från arkivet Gunilla S59

FUCKING FUNNY GRAMMAR

REFLECTIONS AT FUNERAL

 

TILL SIST EN PÅMINNELSE

… hur undvika otyg  i datorn då mail florerat senaste månaderna som krypterar datorn om du klickar på en länk i mailet.

Mail typ ”Du har vunnit…”  ”Du har ett paket att hämta på posten ..”  ”Faktura Telia …” kasta direkt – klicka aldrig på länk

Flera tusen kostar det för att få nyckeln  för att kunna låsa upp och  komma åt sina filer igen  Bara bita i det sura Äpplet och få datorn rensad från trojanen och kanske bli av med filerna —det ska mycket till att betala…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s